tiistai 20. marraskuuta 2012

Lazy

Ahh ihanan laiska olo. Ihanaa.
Tuntuu niin hyvältä antaa itelleen luvan laiskotella, kun ei ole mitään deadlineja yms. enää tällä
viikolla  :) Vasta ens viikolla tentti, ja se ei oo edes mistään mahdottomasta aiheesta. Oon niin kyllästyny uusintoihin ja pakkopänttäämiseen!

Nyt on aikaa laiskotella ja urheilla! Tänään tosin skippasin funktionaalisen treenin, kun väsytti niin helkutisti. En jaksanu jäädä yliopistolle kuluttamaan aikaa ennen jumppaa niin säntäsin himaan peiton alle kattoo töllöö. Eikä ees tullu huonoa omaatuntoa! Paitsi söin tänään tonnikalaa ja siitä tuli huono fiilis. Oon siis kasvissyöjä. Syön kyllä kaloja :D mutten tonnikaloja. Yleensä... Joskus kun menee kioskissa vanhaks tonnikalaleipiä niin otan ne himaan sen sijaan että heittäisin roskiin :)

Kattokaa nyt kuin upee kala! Mut niin hyvää. Ristiriitaista. Suvilla on vähän sama ongelma possujen kanssa.

Okei tää kuva ei ehkä ihan tee oikeutta tonnikaloille.   http://www.xray-mag.com/files/web_230609.jpg

En siis todellakaan suunnitellu kirjoittavani tonnikaloista :D (vaikka ihan hyvä ja TÄRKEÄ kirjoittamisen aihe olisikin, ei siinä mitään)
Ihan vaan perusfiiliksistä!

Jipiiiii mullei oo töitäkään varattuna kahteen viikkoon! Oi tätä onnea. Oli niin tylsä vuoro viikonloppuna. Tein kaiken mahdollisen työn, ja siltikin loppu tekeminen. Sitten shoppailin ittelleni kaikkee kioskista, ja whatuppasin J:lle ihan sen kyllästymiseen asti. Suvi perkele oli jossain jumpassa eikä vastannu viesteihin. Oli liikaa aikaa stressata kouluhommia töissäkin. Kun yleensä ei kerkee ees juoda vettä missään välissä. Vaihtelua! Tylsää sellasta.
Vähän pelailin töissä..........


Syön noita joka työvuorolla, jos vaan kerkeen. NAM
























Nyt on kivaa kun on aikaa opiskella vähän kivempaan tahtiin niin jopa jaksaa pitää motivaatiota yllä :)

Jaksoin hypärinkin käyttää kopioiden J:n luentomuistiinpanoja! How motivated am I!

Vois vaikka vaihteeks lakkailla kynsiä töllöä katellessa.
Ja voisin vaikka kuunnella pari levyäkin läpi kun kerta oon yksin himassa. Jeeeeee :)
JA VOISIN VAIKKA NUKKUA AINAKIN SEN 8 TUNTIA ENS YÖNÄ !!!! :)
Tää vähän kuulostaa et olisin no life :D

Pakko lisätä fiilistely-kuva siilistä, kun ne on ollu niin lähellä mun sydäntä viime viikot. Tein proseminaarin siilien pedonvälttämiskäyttäytymisestä ja miten tää käyttäytyminen ilmenee niiden liikkumiskuvioissa ja ruoan hankinnassa. Kiinnostavaa eikö....
Musta on!


Söppänä. Mäyrätkin on vaikka ne onki pahiksii. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Erinaceus_europaeus_in_Avesta_08.jpg

Life is great.

- Kata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti