sunnuntai 2. joulukuuta 2012

En ymmärrä :D

Suvi:

Mikä ihme siinä on, että ekaks lähtee ihan vaan muutamalle (ja sit se pysyy siinä muutamassa), ja aamulla on ihan hirveä hedari ja vois kuolla? Sitte samana päivänä kokoo ittensä ja lähtee illanviettoon jossa pelataan vaan juomapelejä ja kaikilla on tavoitteena kännit, niin nyt aamulla mulla on suorastaan mahtava olo! Miksi.. Okei, en nyt ehkä valita tästä mun hyvästä olosta, mutta en tajuaaa. Ehkä kun söin hyvin ennen kun lähdettiin? En tiedä.

Oli kyllä hauska ilta. Pelattiin opiskelijaporukalla erilaisia juomapelejä. Oli mm. ristiseiska -juomapeli, käsipeli ja muita erilaisia korttipelejä. Käsipeli oli hauska! Siinä jokainen piti kättä ylhäällä ja viis sormea pystyssä. Sitten vuorotellen jokainen pöydän äärestä sanoi jonkun väittämän, ja ne joilla se oli totta/osui, niin joi pystyssä olevien sormien määrän huikkia ja laski yhden sormen alas. Se jolla ekana loppui sormet, hävisi ja joutui juomaan tölkin/lasin tyhjäksi. Mä taisin hävitä ainakin kerran. :D Ristiseiskan sentää voitin.

Olipas Kata ihQ ja toi mulle tuliaisia laivalta, kiitos ihana! <3 Toi Hello Kitty muki on kyl aika awesome, testikäytinkin sen jo eilen kotona. Dumle tikkaritkin on varmaan kohta jo loppunu.

Bisseä pillillä Hello Kitty -mukista!

Ostin joulukalenterin!! Samalla teemalla jatkui kuin tuliaisetkin. On se symppis :) Ja ah niin hyvää megahalpistuotantosuklaata sisällä <3 Voisin haluta vielä tosiaan sen arpakalenterinkin.

Hello Kitty! Ikinä osta mitään Hello Kittyä, nyt mulla on muki ja joulukalenteri :D

Uus lakka kynsissä ;D Aika haalee, mut ihan kiva.

Ollu kyl ihan kiva viikonloppu. Vähän enemmän toimintaa kuin yleensä. :) Ja näki opiskelukavereitakin pitkästä aikaa perjantaina ja lauantaina! Kohta mäki pääsen sinne kouluun takas hajoilemaan.

Ens viikolla onkin sitten vain kolme (3) työpäivää, sillä otin saldovapaaksi perjantain ja torstaina suomi täyttää vuosia. Ihanaa!

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti