perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 7. luukku

7. A Song That Reminds Of An Event

Kata: Saxon – And the Bands Played On


Tää oli todella helppo päättää! Tuli samantien mieleen tämä biisi, joka muistuttaa mua maailman parhaista eventeistä eli FESTAREISTA !! Kaikista niistä :) Sweden Rock Festivalit ja Graspop Metal Meetingit 
Tulee niin hyvä fiilis tästä biisistä ettei tosikaan. Life is pretty amazing :) Aaaaaahh festariiiit, parasta parasta parasta!


See the people, feel the power
There was sixty thousand there
Just like thunder the crowds began to roar
Where you there, did ya know, did ya see all the show
There was magic in the air


We sat in the sun woah-oh-oh

And the bands played on
And the bands played on
And the bands played on


En noita Suomen festareita oo ihan hirveesti kierrellyt. Ulkomailla kaikki on niin sata kertaa siistimpää mitä festareihin tulee. Hoho. Paremmat järjestelyt, paremmat fiilikset, paremmat bändit. Ja itse se matkaaminenkin on niin jeah! Graspopiin Amsterdamin kautta ja Swedeniin Elmun bussilla (ja laivalla) ;D Ja jälleen ihan parasta, parasta, parasta!

Ikimuistoisia reissuja Toivottavasti tulee ihan helvetisti lisää! Odotan jo seuraavaa seikkailua!!


Suvi: Iron Maiden - The Wicker Man



Tästä biisistä tulee mieleen Sonisphere festarit kesällä 2010 Porissa. Oltiin Katan kanssa siellä päiväreissulla ja nähtiin Iron Maiden ekaa kertaa livenä. Muistan, kun tykästyin kunnolla tähän biisiin siellä kun kuulin tän livenä ensimmäistä kertaa. Muistaakseni tää tuli ihan settilistan alussa, varmaan tyyliin jo toisena. Tästä biisistä tulee Sonisphere ja tarkemmin Iron Maidenin keikka siellä helposti mieleen :)

Oli kyllä aikamoiset festarit huhhu :D Syöksyvirtaus iski ja kaikki oli paniikissa. Aikamoinen kokemus joo. Maiden oli pääesiintyjä ja ostettiin Maiden bändipaidat koska omat paidat oli ihan läpimärkiä siitä ihme myrskystä. En tiedä olisinko muuten edes vielä silloin ostanut niiden paitaa. Nyt se on jo kutistunu ihan olemattomaks ;( Pitää varmaan tilata uusi mut fak tykkäsin siitä vanhasta nii paljon! :D

- Kata & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti