lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 8. luukku

8. A Song That I Know All The Words To

Kata: Skid Row – I Remember You



Vaihtoehtoja olisi ollut helvetisti. Laitoin nyt jonkun biisin, jota aikoinaan fiilistelin ihan sikana :D Rockballadeja rockballadeja... Hyrrrrh taas kylmät väreet. Mikäköhän siinä on, kun kaikista vanhoista mutta kovin tärkeistä biiseistä nousee iho ihan kananlihalle. Hihi. Sebastian Bach onneks veti tän biisin Sweden Rockissa viime kesänä niin oon myös livenä päässyt kuulemaan tän :) Siinä keikassa oli myös se hauskaa, kun Dee Snider pöllähti lavalle ja veti jonkun Twisted Sisterin biisin (olisko ollu We Don't Gonna Take It) Bachin kanssa! Oikeestaan Dee Snider pöllähti lavalle jonkun toisen bändin keikallakin... Siis Twistedin lisäksi :D Nyt ei kyllä muistu että mikä bändi oli kyseessä! (J, jos voisit vaikka kommentoida ja muistuttaa vinkvink).


Suvi: CRASHDÏET - In The Raw



:DDD Hahhah. Joo nää sanat on kyllä aika hyvin hallussa. Sanat on kyllä aikamoiset.. Ollaan Katankaa tyyliin ainoita meidän kaveripiiristä jotka tykkää tästä bändistä. Ihan paras! Tää biisi on mun lemppari tältä bändiltä. Nähty kerran livenäkin, oli aika huippu ilta ja muistellaan vieläkin joskus nauraen sitä.

Oho jeah luin äsken et bändiltä tulee uus levy tammikuussa!

4 kommenttia:

  1. CRASHDÏET COOOL. Jänskättää vähän toi uus levy :D Suvi, voisitko lähettää niille kirjeen, että tulis taas Suomeen keikkailee sellaiseen aikaan, kun mekin täällä Suomessa ollaan.

    - Sun hanipuppelisi

    VastaaPoista
  2. Snider kävi vetämässä Night Rangerin kanssa You can still rock in American, laulo vaan kertsit ja oli niissäkin pihalla ^^

    VastaaPoista