maanantai 31. joulukuuta 2012

Pari joululahjaa

Suvi:

Sain aika kivoja joululahjoja! :) On mulla kyl aikas kivat tuttavat, kun osaa ostaa noin kivoja lahjoja.





Uusi puhelin, kiharrin ja karaoke-mikseri!

Uuden puhelimen tarpeessa olin kyllä, kun vanha Samsung temppuili jo niin paljon. Samsung Galaxy S3: I love it! Ja vielä valkosena, jes. :) Mietin ekaksi tota kokoa, kun toi S3 on aikalailla suurempi kuin mun vanha puhelin, joka sekin tuntui suht suurelta sillon kun mulla se vielä oli käytössä. Mutta tohon kokoon oon tottunut aika hyvin. Itseasiassa ihan kiva et on iso näyttö. :) En muutenkaan pidä puhelinta kauheasti housujen taskussa niin ei edes sinänsä toi suuruus haittaa.

Omistan jo yhdenlaisen kihartimen, mutta sillä ei saa välttämättä niin rentoja kiharoita aikaiseksi. Tolla saa, mikä on tosi kiva.Voisin vääntää sillä vähän kiharoita uudeksi vuodeksi. Karaoke-mikseri oli sinänsä vähän rändöm, kun en kauheasti laulele karaokea. Mutta käyttöä tälle tulee kyllä paljon! Mikseri on jo lupautunut uudenvuoden viettoon. :) Ei mikään turha siis. Sain myös kaikkea muuta kivaa mitä en jaksanut kuvailla: Lahjakortti Gina Tricot -liikkeeseen ja CDON.COMiin, suklaata, rahaa, Journeyn CD-levy, Aerosmith muki.. :)

Ja sit vielä tälläsen mahtavan jutun:
Damon juliste! Thanks Kata

Aiheesta seuraavaan. Uuden puhelimen myötä oon vähän katellut erilaisia kuoria, jotka kiinnostaisi. Tein tälläsen inspiskollaasin itelleni.
Selailin aikalailla erilaisia kuoria ja huh sitä kuorien määrää varsinkin Amazonissa ja Ebayssa. Eli tilasin jo noi samat jenkkikuoret mitkä tossa kollaasissa on, vähän tollaset vintagetyyliset jenkkikuoret. Mustavalkoisetkin kiinnostaa aika paljon ja yritinkin jo tilata Amazonista tota vasemmanpuoleista mustavalkoista kuorta, mutta myyjä ei vissiin postita suomeen asti. Höh. 

Damon kuoret... :D Vois olla ehkä vähän överi. :D Sain Katalta kyllä täyden tuen niiden tilaamiseen. :D Taitaa jäädä väliin.. Ja noi ylisöpöt on kyllä niin söpöjä että uih! Mietin vaan, että vie varmaan aika paljon tilaa puhelin, jos on tollaset kuoret siinä.


Olin perjantaina kaverin synttäreillä ja oli kyllä ihan megahauskaa. Toi on ainoa kuva illalta, ei oikeen kerinny kaivella mitään kameraa esille kun oli niin kivaa. Toi toppi on uusi, tuli siitä Nellyn paketista, mikä saapui samana päivänä kun mentiin kattomaan Europe ja Mustaschia. Illalla päädyttiin Baarikärpäseen juhlimaan ja oltiin aika myöhään siellä, ei kyllä varmaankaan ihan pilkkuun asti. Sit vaan taksilla poikaystävän luokse ja tietenkin mäkkisäkki sylissä. Viikonlopun oon muuten sit vaan hengaillu poikaystävällä ja nyt sunnuntaina tulin takasin kotiin jotta pääsis raahautumaan jumppaan.

Tänään uusvuos! :) JEE! Sain raahattuu itteni jo seiskaks töihin, eli voin lähteä aikaisemmin kuin normaalisti, niin pääsee jo aikaisin aloittamaan viettämään uutta vuotta.

- Suvi

2 kommenttia:

  1. DAMON DAMON DAMON !! Voi miksi, miksi et tilannut? xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis kyl aika överi jos tuol ulkon huitelis ja puhelimes Damon kuoret :DDD

      -Suvi

      Poista