maanantai 25. helmikuuta 2013

@ Himos

Suvi:

Jee, pääsin toisen kerran viikon sisällä rinteeseen! Ihan sika siistii. Perjantaina otettiin iskän ja siskon kanssa suunnaksi Himos. Aika pitkälle ajettiin ihan päiväreissun takia, mutta eipä se loppujenlopuksi mikään paha matka ollut. Varsinkaan kun en ite aja niin helppohan se on sanoa, chillaa ja istuu vaa autossa. :D

Iskälle ja mulle iski kyl tosiaan samana päivänä flunssa (ja kunnon oireet vasta matkalla), niin ei ollu niin täydellistä laskettelufiilistä. Silti me rinteeseen mentiin, mistä nyt jälkeenpäin on helppo sanoa ettei ollut niin fiksua.

Ennen Himosta moikkaamassa siskon koiraa :) Nala
Ja sit eikun rinteisiin! Taivas oli ihan harmaa, buu! Aurinkoa kehiin hei!
Chilling
Hienoa laskettelua :D Rinteessä makoilemista. No ei nyt oikeesti. Mut on se makoilukin ihan kivaa.


Lets go! Rinteet oli kivoja, tosin porukka oli kerinny jo lasketella ne aika kuhmuraisiksi ja jäisiksi :D Siirtymäreitit kapeita ja jäisiä, hyi! Mutta muuten kyllä hyvät. Kyl ne rinteet vaan paranee mitä pohjosemmaks menee.

Illalla huomasin et mun olo oli huonontunu ja keskittyminenki rinteessä herpaantu aika paljon. Viimeset laskut sit himmailin ja vedin rauhassa. Sisko ja iskä veti ihan onnessaan vikat laskut ja olis halunnu varmaan jatkaakki, mä olin vaan ilonen et se loppu. Paluumatkalla sit oireet paheni ja kuume nous, eli ei ollu mikää fiksuin veto mennä sinne rinteeseen. Eipä sille enää mitää voinu, hehheh. Viikonlopun vietin sitte rauhallisesti neljän seinän sisällä parannellen itteeni, että pääsisin huomiseen työhaastatteluun terveenä. OMG! Haastattelu!

Aika laskettelupainotteist nyt nää mun kaks viimesintä omaa postausta, mut hei laskettelu on kivaa :) Kerkeeköhän enää tänä talvena rinteeseen... Toivotaan!

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti