maanantai 4. helmikuuta 2013

Thaifood

Suvi:

Njamskis! Viime postauksessa kerroinkin että aiotaan tehdä poikaystävän kanssa thaimaalaista ruokaa. Siitä tuli kyl hyvää. Löydettiin tarvittavat ainekset kaupoista ja kokkailun aikanakaan ei mokailtu, jess.

Eli tällainen resepti valittiin:

Ruokasuosikit Thaimaa -kirja
Kana-maapähkinäcurry. Tän annoksen teko vaikutti suht simppeliltä ja sitä se loppujenlopuks olikin. Jokainen osaisi ton tehdä seuraamalla ohjeita.

Meidän kokkaama annos näytti sitten tältä:


Vähän erilainen kun kuvan, mutta ei haittaa. Haluttiin kyllä jotain muutakin ton kanasörsselin kanssa syödä, eli basmatiriisiä kehiin. En sitten tiedä miten kirjan annos on paljon tummempi kun meidän aikaansaannos.


Ruokajuomaksi sitten vielä viiniä of course. ;) Toki olisi voinut mausteita laittaa vielä vähän ronskimmin, niin olisi ollut enemmmän makuja. Ens kerralla sitten tiedetään että esim. suomesta ostettu currytahna ei edes ole kovin vahvaa. :D Jälkkärinä oli sitten lakritsijäätelöä ja jälkiruokaviiniä, joka oli aika makeaa. Tottunut juomaan kuivempia yleensä.

Nyt onkin jo uusi viikko ja uudet kujeet. Maanantai alkoi mulla näissä merkeissä:


Eli Michael Monroe -kirjan lukemisella. Pitkästä aikaa jaksoin avata kirjan ja ihmettelen, miten siitä on vierähtäny jo pitkä tovi kun viimeksi luin tota. On se vaan niin hyvä. Ja mielenkiintoinen.

Repesin :D Slash vainoomassa Michaelii :D

Nyt iltaluennolle mars! :)

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti