perjantai 24. toukokuuta 2013

Elämää ei sen enempää

Suvi:

Morjensta :)

Ihan ekaks: hupsiis, siitä onkin jo pyörähtänyt viikko meidän viime postauksesta.. Ei oo varmaan ennen näin pitkää taukoa ollutkaan postauksien välissä. Mutta on myös tapahtunut yhtä sun toista. :) Kuluneen viikon aikana oon viettänyt poikaystäväni synttäreitä, käynyt pari kertaa ravintolassa syömässä, nauttinut auringosta ja lämpimästä säästä (sillon kun on ollut hyvä sää) sekä nähnyt paljon kavereita.

Viime viikolla aurinko paisto aivan ihanasti ja päätettiin poikaystävän kanssa ennen Suomen lätkäpeliä nauttia nurtsilla säästä ja bissestä. Nurtsilta suunnattiin sitten kattomaan porukalla peliä Härkään, mikä me Katan kanssa mainittiinkin jo tossa viime postauksen lopussa.

Nättiä! :)
Bisseä namskis

Viime viikonloppu hujahti tosi äkkiä, sillä oli paljon kaikkee tekemistä ja ohjelmaa. Isoin juttu oli tietenkin mun rakkaan poikaystävän synttärijuhlat. Oltiin myös kaveriporukalla syömässä turkkilaisessa ravintolassa yhden meidän kaverin synttäreiden kunniaksi. Kaikilla on kokoajan synttäreitä, äää! :D

Ilta(=yö)grillailua iltaa ennen juhlia. Miksei meidän talonyhtiöllä
ole omaa grilliä pihalla :(

Synttärijuhlat alko Suomen lätkäpelin kattomisella ja kaikkien harmiksi Suomi hävisi ja joutui pronssipeliin. Mutta ei se juhlatunnelmaa latistanut ollenkaan. Pelin jälkeen laitettiin juhlat käyntiin ja oli tosi hauskaa. Tässä muutama kuva mitä kerkesin räpsiä juhlatunnelmasta:

Angry Birds -ilmapallot
Hyvä booli (jo loppumaisillaan kuvassa haha)
Terdehengailua
Hevisormeeeeeeet!

Juhlat jatku ihan seuraavaan päivään asti joidenkin osalta. Ite nukuin yöllä hetken ja aamulla vaan muutaman tunnin. Aamuyöllä yhet halus välttämättä saada tupakkaa, joten ne tilas taksin ja lähti lähimmäiselle huoltsikalle ja minä ja GG mentiin myös taksiin mukaan aamupalan ruokaostokset mielessä. Mukaan tarttu sitten pizzaa, sipsiä ja karkkia. Hieno aamupala. :D

Sunnuntaina mun olo olikin sit sen mukainen että on kyllä tullut juotua, huhhuh. Syytän tästä vain ja ainoastaan boolia. Syömäänkin kaverin kunniaksi piti saada ittensä lähtemään. Kyl mä lopulta sain revittyy itteni junaan ja kohti keskustaan tapaamaan muita. Mentiin syömään turkkilaista ruokaa meidän kaveriporukalla jonka jälkeen suunnattiin kattomaan Suomen pronssipeliä baariin. Ekaa kertaa baarissa join bissen sijasta limua, haha. Oli tosi jännä peli kyl kolmannessa erässä ja sen jälkeen. Tosi harmi että Suomi hävis rankkareilla, pronssi ois ollu kyl aika ansaittu. :)

Nyt siirrytäänkin jopa tämän nykyisen viikon tapahtumiin! Jes! Eli maanantaina vein poikaystävän syömään Hard Rock Cafeseen niiden (kuulemma) legendaarisia burgereita. Oli ne maukkaita, en nyt ehkä tiedä miksi ne legendaarisia on..


Ollaan oltu tällä viikolla mega-ahkeria liikunnan suhteen Katan kanssa! Ollaan käyty kaks kertaa salilla sekä kuntonyrkkeilemässä ja tänään päivällä vielä bodycombatissa. Ja nyt paikat huutaa tosta neljän päivän urheiluputkesta. :D Noo, viikonloppuna tulee taukoa sitten.

Salilta tulossa, räyh! Jaksaa jaksaa!

Oon kyl aika ilonen et oon nähnyt nyt viikon sisään kavereita näinkin paljon. Happy happy! :) Synttärijuhlissa, syömisen merkeissä, iltahengailun ja urheilun merkeissä on tullut nähtyä. Ollaan myös tehty aika fiiliksen mukaan asioita aika ex tempore hengessä niitä pahemmin suunnittelematta, mikä muistuttaa mua niin kesästä ja siitä huolettomasta fiiliksestä mitä kesällä yleensä on. I likes!

Sunnuntaina suuntaan kaverin kanssa Bon Jovin keikalle Tampereelle! Wihihihiiiiiii!! Apuaa pitkästä aikaa keikka missä en oo Katan kanssa. Kuinka mä pärjään. :D Noei. Voi kuinka se keikka olisi mahtava.

PS. Ens viikolla alkaa työt. Byää pitää nauttia tästä vapaasta vielä.

- Suvi

5 kommenttia:

  1. Hahaa reeniä horo reeniä! Ootas vaa ko mennää taas salille nii sit sä et ees kävele ko vedetää toi jalkareeni!

    mutjoo kesä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. reenii reenii! odotan innolla jalkatreeniä!! :) ahhh <3

      - Suvi

      Poista
  2. horo :DDD ihana sun sisko. Hihii nyt sä tiiät milt tuntu mennä ilman sua kattoo HCSS ! haha vähä eri keikkoi meillä nytte mutta ei vaihtelu pahaks oo!

    - Sun bribes

    VastaaPoista