keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Meidän juhannus

Kata & Suvi:

Meillä oli megahauska juhannus! Suunnattiin kivalla porukalla Suvin poikaystävän isän kämpille (joka on muutes aikas hieno) juhannuksen viettoon. Suunnitelmissa oli juoda, grillata, saunoa, pelailla pelejä ja käydä uimassa lähellä olevalla uimarannalla.

Osa juhannusporukasta saapu jo torstaina paikan päälle ja loput pääsi sitten perjantaina eli juhannusaattona perille. :) Kun koko poppoo oli koossa suunnattiin heti ekaks tietty uimarannalle! Rannalla oli hyppytorni josta mentiin hyppelee. Uskaltauduttiin molemmat hyppäämään vitosesta, jess! Oi oi sitä fiilistä kun uskalsi hypätä!



Uintireissun jälkeen jatkettiin iltaa kämpillä saunoen, grillaillen ja pelejä pelaten. Juhannuksen pelit olivat werewolves, party alias ja rappakalja!

Skumppa!

Saatiin aivan loistavia ideoita kans illan mittaan. :D


1) Päätettiin alkaa tekee kärrynpyöriä


2) Olihan sitä pakko kokeilla kans parikuperkeikkoja! (heikkoja suorituksia ja päänjomotusta)


3) Joku kiva idea tässäkin kuvassa varmaan on :D

Juhannuspäivä alko aivan ihanalla brunssilla mikä väsättiin tyttöjen kesken. Nam nam! Suvin puheista päätellen se tais kelata brunssiin kuuluvan vain hedelmiä (ei ihme ettei pojat oikein innostunu kun Suvi puhui vain hedelmistä), mutta onneks pöytään päättyi kaikkea muutakin :D

Hyvä ruoka parempi mieli





Juhannuspäivä alkoi siis niin täydellisesti! Päivän ohjelmaan kuului taas saunomista, grillaamista ja pelien pelailua tottakai. :) Ja nurtsilla hengailua!





Jotenkin oli niin rentoa ja mukavaa koko ajan :) Sai syödä kun huvitti, sai juoda miten huvitti, musiikkia sai kuunnella miten halusi ja saunaankin pääs aina kun teki mieli. Kamalan nopeaa juhannus vierähti, olis maistunut jäädä pidemmäksikin aikaa. Me tytöt ei kärsitty edes darroista! Suvikin onnistui välttämään viimevuotisen päivänkestoisen vessan halaamisen. Sunnuntaina koitti tosiaan lähtö Helsinkiin. Kata lähti kiireellä pakkaamaan Kilpisjärven kenttäkurssia varten, jonne hän lähti sitten samantien. Suvi asustelee siis seuraavat pari viikkoa yksin meidän kämpässä, tsihih.

- Kata & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti