perjantai 11. lokakuuta 2013

Los Angeles pt. 2

Kata ja Suvi:

Hollywood. Täällä päästiin ihan antaumuksella leikkimään kunnon turisteja.

Ennen Hollywoodiin siirtymistä saatiin GG:ltä ja hänen miekkoseltaan kiva kiertoajelu joka päättyi sitten Hollywoodiin. Pysähdyttiin mm. Marina Del Reyssä ihailemaan maisemia ja ajettiin Venice Beachin ja Santa Monican ohi. Oli kiva nähdä Losia paikallisen näkökulmasta ja muutenkin kierrellä autolla eri paikoissa, koska kahestaan me ei sitä oltais tehty.



Marina Del Rey

Niin kaunista!


Ensimmäisen Hollywoodpäivän aktiviteetti oli vierailla Hollywood-signilla! Ihan tajutonta, että tota kylttiä on koko pienen elämän kattonu telkkarista erilaisista sarjoista ja leffoista yms. ja sitte yhtäkkiä sä näät sen ite omin silmin! Ekat Hollywood-sign -kiljahdukset pääsivät jo Losin motaria ajettaessa!



Tyytyväiset tytöt innoissaan Hollywood-signista ;D

Kata treenasi Hollywood sign -hyppyjä!

Suvikin treenaili

Love in Hollywood Hills





Kiertoajelun jälkeen heitettiin kamppeet motelliimme, josta yllätyttiin positiivisesti! Vaikutti oikein hyvältä valinnalta. :) Sen jälkeen suunnattiin yhdessä syömään vähän meksikolaista ruokaa. Koju oli erittäin pieni mutta ruoka todella hyvää! Nam nam! Meksikolaista olis ehottomasti pitäny syödä enemmänkin!



day 2




Ensikosketukset tähtiin! KISSin tähti oli ihan meidän motellin nurkilla








Hieno motellimme! Sijainti oli kyl tosiaan mitä mahtavin: motelli sijaitsi samalla kadulla missä oli Hollywood Walk of Fame.



Turistimeininkiä!



Simon Baker  

Meille oli jo reissun suunnitteluvaiheessa aivan selvää, että yhtenä iltana menisimme Whisky A Go-Go:hun. Motellimme ei sijainnut kuin joku 4-5 km Sunset Blvd:n Whisky A Go-Go:sta joten tietty reippaina tyttöinä käveltiin sinne yhtenä iltana. Illasta ei kuvia säilynyt :( Nähtiin vain yhden bändin soittavan, ja sitten baari menikin jo todella ajoissa kiinni, vissiin johtui siitä että kyseessä oli arkipäivä. Kerettiin ostamaan vain muutamat bisset, ja niistä viimeiset pitikin vetää sitten ykkösellä, koska meille kerrottiin että baari menee kiinni just nyt :D Mutta oli siistii nähdä tuo paikka ihan sisältä käsin! Kierreltiin paikkaa läpi ja istahdettiin katsomaan bändiä. Vitsi ne kännykän kuvat olisivat olleet kivoja :D Paikka oli semipieni, tuli mieleen Helsingin Tavastia, mutta sisustettu paljon rockimmin kaikkine instrumentteineen ja bändijulisteineen ja kuvineen. Sitten lähdettiin kävelemään takaisin päin ja ajateltiin mennä muihin baareihin, mutta suuri osa kadun baareista oli menossa kiinni. Onneksi löytyi yksi kiva baari samalta bulevardilta, johon sitten jäätiin pilkkuun asti (eli klo 2 yöllä, erikoistä eikö!??). Onneksi tajuttiin sitten edes tossa vaiheessa mennä taksilla motelliin, koska jalat olivat aivan kuolleet seuraavana päivänä. Ilta/yö jatkui aamun asti motellimme parkkiksella yhden työntekijän ja yhden "directorin" kanssa, haha!

Viimeisenä aamuna Hollywoodissa oltiin semidarrassa ja odoteltiin GG:n tuloa. Sillä kesti ja ajateltiin jo, että ehkä GG on feidannu meiät eikä uskalla ottaa meihin yhteyttä. Jossaki vaiheessa, kun oltiin jo luovuttu toivosta, oveen koputettiin. Luultiin jo että se olis siivooja, mutta siellähän oli GG! GG oli kovin tuskastunut ja samantien alkoi valitus, kuinka oli jäänyt väärällä pysäkillä ja kävellyt mm. Walk of Famen päästä päähän (hatunnosto GG:lle). No ei se valitus kauaa kestäny, kun GG huomas meiän hengailevan Victoria's Secretin alusvaatteissa, ja halusi "liittyä joukkoon" (:D). Oli aika priceless näky kun GG:n rintsikoista törrötti dollarin seteli! Se väittää yhä että se oli dösäraha, mutta mene ja tiedä, mä aloin jo epäilemään GG:n "jäin väärällä pysäkillä, siks kesti kaks tuntii" -tarinaa. Vielä, kun GG koko reissun ajan ylisti kuinka helppoa dösällä on Losissa kulkea!

Fiilisteltiin toistemme seuraa kuunnellen loistavaa musaa (mm. Miley Curyksen We Can't Stopia :D rakastan tota biisiä meiän reissun takia), jonka jälkeen suunnattiin syömään Hollywoodin Hard Rock Cafehen syömään niiden legendaarisia burgereita. Suvin mielestä oli kyllä paljon parempaa safkaa kuin Suomessa. :D Ja olihan mesta "vähän" näyttävämpikin! Raflan aulassa oli Nikki Sixxin moottoripyörä, hih. (Voi morjens, saataisiinko ne  1200 lomakuvaa takas, jotka menetettiin.)



Syömisten jälkeen treffattiin GG:n mies ja mentiin pörräämään Amoeba Music -levykauppaan. Kauppa oli niin iso että siellä olisi voinut viettää vaikka kuinka paljon aikaa. :D Oltiin me siellä aika kauan muutenkin ja tehtiin megahyvii levylöytöjä. Oli oikeestaan todella ahdistavaa olla levykaupassa, josta löytyy kaikki. Katakin vaan tuskaili ympäriinsä! Voi kun tonne pääsis takaisin suuremman raha- ja matkatavaramäärän kanssa!


Levyshoppailujen jälkeen mentiin elokuviin porukalla. Oli hauska kokee jenkkielokuvakäynti. :D Mentiin ostaa popparia ja myyjä kysyi meiltä "Do you want butter?" ja vastattiin tottakai "Yes please" sen kummemmin ajattelematta (tai sit kelattiin lähinnä sitä miten suomessa se on sellanen maustejauhe mitä laitetaan poppareihin..). No, myyjä alko valuttamaan poppareihin oikeeta sulaa voita! Oltiin vaan suu auki siinä silleen WHAT :D Jotenkin... ällöä... Leffa btw oli Blue Jasmine ja me ainaski tykättiin! Huikee veto Cate Blanchettilta!

Oli oikein virkistävää päästä leikkimään kunnon turisteja Hollywoodiin, mutta oltiin myös innoissamme kun tiedettiin että seuraavaksi oli tiedossa vielä viikon rantaloma. Suuntana siis Venice Beach!

- Kata & Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti