lauantai 30. marraskuuta 2013

SCORPIONS + ACCEPT 13.11.

Kata ja Suvi:

Me ollaan kunnon keikkabuddies. Menään tyyliin aina yhdessä keikoille, ja jos joskus toinen ei ole mukana, on se vähän outoa. Keikkailuahan voisi sanoa meidän yhteiseksi harrastukseksi. :) Mikäs oliskaan sen parempaa keikoilla, kun on hyvä ystävä vierellä fiilistelemässä, hyppimässä ja pomppimassa iloisena keikan tahtiin. :)

Tällä kertaa suunnattiin innoissamme katsomaan Scorpionsia! Lämppärinäkin oli vielä Accept!




Jabs <34567890


Aina kun keikat on meidän lähellä (esim Hartwall tai Jäähalli) me jäädään aina kotiin alottelee liian pitkäks aikaan ja sit tulee kiire päästä keikkapaikalle. Viimeks KISS:in keikalla kävi näin ja niin kävi nytkin. :D Jouduttiin kiiruhtamaan Acceptin esityksen alkuun. Missattiin ehkä eka biisi, mutta nähtiin muuten Accept sit. Ja tykättiin! Oltiin innoissamme, kun lämppärinä oli hyvä bändi. Ja nähtiin tää bändi vielä ekaa kertaa (U.D.O. ollaan kyllä nähty). Jee, uusia bändejä "seen live"-tagiin last.fm:ssä (HAHA good old times).



Sitten Scorpionsin keikkaan. Ollaan nähty ne jo aikaisemmin vuonna 2011 Belgiassa Graspop Metal Meetingissä silloisella "jäähyväiskiertueella" :D Tästä Hartwallin keikasta tykättiin, mutta meidän mielestä se jäi vähän Belgian keikan varjoon. Ei sitten tiedetä johtuuko se siitä että Belgiassa uskottiin keikan olevan ensimmäinen ja viimeinen 4ever meille ja tunteet olivat pinnalla. Oltiin sillon varmoja, että ei nähdä niitä enää. Hartwallin keikalla settlista oli aika samankaltainen kun viimeksikin, ehkä vähän kehnompi, mutta tykkäsimme silti. :)



Nytkin ollaan menos Stratovariuksen keikallee iiks! Pitäis vissiin iha just lähteäkin :D ei olla suomi power metalin ylimpiä ystäviä ja tää ehkä kuulostaakin hölmöltä sanoa että päätettiin lähteä tonne puoliläpällä :D mutta nyt me molemmat ollaan aika innoissamme kun ollaan keretty kuuntelee niiden musaa enemmänkin kuion ne pari hittiä. Meistä on vaan niin siistiä että suomi metalli on niin iso juttu tuolla ulkomailla! Siitä se inspis varmaan lähtikin lähteä tonne Tavastialle tänään. Sääli miten paljon pienemmillä areenoilla nää suomalaiset bändit soittaa verrattuna ulkomaiden keikkapaikkoihin. Okei, onhan se eri juttu Suomessa, kun ollaan näin pieni kansa plus meillä on enemmän tsäänssejä nähdä niitä niin ei tuu niin helposti lähdettyy ja odotettuu niitä harvoja keikkoja koska niitä keikkoja on niin paljon täällä. Tavallaan Suomi on aina varma paikka missä ne soittaa mutta muissa maissa se on epävarmempaa (selkeesti selitetty). Tästä illasta tulee kiva :)

Vaikka tavallaan me otetaan nää bändit pienellä läpällä niin kyllä me tunnetaan myös sitä ylpeyttä että suomi metalli on niin iso juttu tuolla muualla, vähän kuin oma genreensä. Aina sitä yllättyy miten nää vaihtarit tietää suomlaisista englantia laulavista bändeistä tyyliin enemmän kun me! Uskomatonta :D tavallaan. Hah

Sori, nyt tui pieni kiirus plus ollaan juotu liikaa (terästettyä) glögiä, mutta pitää jo mennä! Nää keikkaillat on parhautta <3

- Kata ja Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti